Edukacinis užsiėmimas

Prieš pat Velykas mūsų nameliuose vyko edukacinis kiaušinių marginimo užsiėmimas. Jį pavadinome Velykų Zuikučio (užimtumo specialistės Romos Stankienės) margučių dirbtuvėle. Pasimokyti marginti kiaušinius senoviniu būdu - vašku, susirinko didelis būrys vaikučių ir suaugusių. Kruopščiai, palinkę prie indelių, margučiams ornamentus kūrė mūsų namelių globotiniai ir vaikų dienos centro lankytojai, socialiniai darbuotojai ir padėjėjai. Per žibuoklėmis pasipuošusį parką, atskubėjo Žagarės vaikų lopšelio darželio ,,Vyšniukas" vaikučiai su auklėtojomis. Sužinojusios apie vyksiantį užsiėmimą atvyko ir keletas žagariečių mamų su savo atžalomis. Visą popietę nameliuose jautėsi vaško kvapas, girdėjosi jaukus vaikų klegesys, savo ir draugų margintų kiaušinių aptarimas, diskusijos.

Pasitinkant Atvelykio šventę, Velykų Zuikučio dirbtuvėlė persikėlė į vaikų dienos centro skyrių, kuris įsikūręs Skaistgiryje. Lankytojai taip pat mokėsi marginti kiaušinius vašku.

Startuoja vaikai su NE(GALIA) projektas

Šiandien startuoja mūsų vienas gražiausių, šilčiausių projektų Vaikai su (ne) GALIA. Projektas, kuriuo norime dovanoti ne tik daiktus, o pasitikėjimą savo jėgomis sustiprinančias patirtis, ir parodyti visiems, kaip vis dar visuomenės paraštėse esantys vaikai gali puikiai įsilieti į mūsų socialinius burbulus.

Aktyvios vaikų atostogos

Žagarės vaikų dienos centras "Spindulys" aktyviai leido vaikų atostogas.

Šventinė edukacija

2024-03-29 Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro Apsaugotame būste vyko kiaušinių marginimo edukacija.