Kalėdos pas mus

Prasidėjus Adventui, mūsų nameliai sutvisko kalėdiniais papuošimais. Vaikai gamino snaiges-burbulus, papuošė eglutę žaisliukais. Ant stilizuotos eglutės visi norintieji kabino rankų darbo žaisliukus, nes vyko Kalėdinio žaisliuko konkursas.

Gruodžio mėn. vaikai kūrė Kalėdinius atvirukus, kuriuos išsiuntė į LR Seimo Europos informacijos biurą Kalėdinių atvirukų aukcioną. Globotiniai Ingrida ir Edvardas dalyvavo aukcione. esame dėkingi seimo nariui Sauliui Bucevičiui, kuris nupirko visą mūsų atvirukų kolekciją.

Aktyviai dalyvavome Žagarės miesto Kalėdinės eglutės įžiebimo šventėje. Šokome ratelius, gėrėjomės fejerverkais.

Prieš Kalėdas sulaukėme svečių iš Joniškio M. Slančiausko progimnazijos. Mokiniai padovanojo gerą nuotaiką ir įvairių skanėstų.

Kalėdiniam karnavalui paruošėme spektaklį ,,Kalėdinė Pelenės pasaka". Jame vaidino vaikai ir suaugusieji. Į karnavalą su dovanomis atvyko ne tik Kalėdų senelis, bet ir Joniškio rajono sav. atstovai, Žagarės parapijos klebonas M. Dyglys, Joniškio ,,Aušros gimnazijos mokiniai ir mokytojai, Joniškio Rotary klubo nariai, svečiai iš Žagarės spec. mokyklos, Žagarės regioninio parko direkcijos, Žagarės seniūnijos, Žiurių kaimo gyventoja Dž. Jarušauskienė. Kalėdines dovanas atsiuntė Kelmės parapijos klebonas R. Žaromskis.

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.