Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro Globos centras ieško BUDINČIŲ GLOBOTOJŲ !😇

Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro Globos centras ieško BUDINČIŲ GLOBOTOJŲ !😇
Paėmus vaiką iš jam nesaugios aplinkos biologinėje šeimoje, geriausia, kad jis iš karto patektų į šeimą, galinčią suteikti jam rūpestį ir šilumą. Jei tai negali būti giminaičiai, tuomet geriausia išeitis globėjai arba budintys globotojai.
Budintis globotojas paslaugas teikia be tėvų globos likusiems vaikams, ne ilgiau nei 12 mėnesių ir laikinai prižiūri kol jie sugrįš pas savo tėvus arba jiems bus surasti nuolatiniai globėjai ar įtėviai. Budinčiam globotojui Centras teikia ir organizuoja psichologo, globos koordinatoriaus, Tarnybos atestuotų asmenų, socialinio darbuotojo, bei kitų specialistų pagalbą, informavimo, konsultavimo, tarpininkavimo paslaugas.
Visus, kuriems artima tėvų globos netekusių vaikų globos ar įvaikinimo idėja, norime pakviesti dalyvauti mokymuose ir tapti globėjais, įtėviais, budinčiais globotojai, bei dalintis savo namų šiluma padedant vaikams užaugti šeimoje.
Susidomėjusių prašome skambinti tel. (8 671) 61233 arba (8-609) 10881, taip pat galite rašyti globoscentras@zspc.lt

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.