Sveikatingumo diena „Sportuok ir būsi sveikas“

Saulėtą vasaros dieną vaikai, tėveliai susirinko pasportuoti, palenktyniauti, kartu pabūti gamtoje. Centro „Spindulys“ lankytojai pasikvietė svečių. Savo jėgas panoro išbandyti Skaistgirio vaikų dienos centro „Draugystės tiltas“vaikai.

Žagariečių ir skaistgiriečių laukė įvairios estafetės. Vyravo sportinė, vikrumo, lankstumo, judrumo ir ištvermės reikalaujanti atmosfera. Ryžto abiems komandoms netrūko, nes visi norėjo tapti nugalėtojais.Komandos miklino galveles ir iš pabirusių žodžių suklijavo šūkį: „Sveikata - mūsų turtas“. Abiejų centrų vaikai mikliai „sodino bulves“ į lankus, greitai rinko „bulves kamuoliukus“ į maišelius. Šventės dalyviai tapo ugnegesiais ir lenktyniavo, kas greičiau pripils vandens į plastikinius butelius. Kiekvienos komandos nariai siekė kuo tiksliau su šaukštu, suspaustu tarp dantukų, perduoti riešutą komandos draugui. Daug jėgų ir ištvermės reikalavo šliaužimo, kamuolio nešimo tarp kojų, ant pilvo, šuoliavimo ant vienos kojos estafetės. Kadangi abu centrai buvo gana stiprūs, tai finišo tiesiojoje nugalėtojo likimas sprendėsi kvadrato varžybose. Kvadratas nulėmė, kad varžybas laimėjo Žagarės socialinių paslaugų centro Vaikų dienos centras „Spindulys“.

Šventę baigėme skanaudami ant laužo keptas dešreles, valgydami saldumynus.

Išgyvenome žaismingas vasaros akimirkas, bendrumo ir sutelktumo jausmą. Du vaikų dienos centrai nutiesė kekią spalvingai draugystei.

                                                                                                                     Socialinė darbuotoja Reda Pėželytė

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.