Privatumo politika

1. Asmens duomenų tvarkymas

Įmonė asmens duomenis tvarko vadovaudamasi Europos Sąjungos Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (ES) 2016/679 (toliau – Reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu bei kitais teisės aktais, reglamentuojančiais asmens duomenų tvarkymą. Tvarkomų asmens duomenų apimtis priklauso nuo užsakomų, perkamų ar naudojamų Įmonės prekių ir to, kokią informaciją pateikia asmuo, kaip Įmonės svetainės lankytojas, kai užsisako, perka ir (ar) naudojasi Įmonės paslaugomis, lankosi ar registruojasi Įmonės interneto svetainėje.
 

2. Asmens duomenų šaltiniai

Duomenis Klientas pateikia pats kreipdamasis į Įmonę, paliekant komentarus, užduodant klausimus.
Asmeniniai duomenys gaunami Klientui lankantis Įmonės svetainėje, adresu: www.zspc.lt svetainėje.
 

3. Slapukai

Slapukai – tai failai, saugantys informaciją Kliento kompiuterio kietajame diske arba paieškos programoje. Taip Įmonė gali nustatyti, kad Klientas lankėsi Įmonės internetinėje svetainėje anksčiau. Įmonė naudoja slapukus, siekiant užtikrinti Klientui pačią patogiausią svetainės peržiūrą. Slapukų naudojimas www.zspc.lt svetainėje:

 

Slapukas Aprašymas Galiojimo terminas
SESSIONID Vartotojo sesijai palaikyti. Iškart po naršyklės uždarymo
cb-enabled Vartotojo sutikimui su slapukų politika išsaugoti. 1 metai
lang Vartotojo kalbos pasirinkimas 1 metai
_ga Naudojamas atskirti vartotojus. 2 metai
_gid Naudojamas atskirti vartotojus. 24 valandos
_gat Naudojamas užklausų srauto valdymui. 1 metai
 

 

Privatumo politikos taisyklės

 

 

VDC išvyka

Vakar Žagarės vaikų dienos centras "Spindulys" mėgavosi vandens pramogomis bei apsilankė BOOM pramogų parke. 

NUO LIEPOS 1 d. – NAUJA GLOBOS FORMA

Nuo liepos 1 d. Lietuvos globos sistemoje pradėjo veikti nuolatinio globotojo institutas, kuriuo siekiama, kad kuo daugiau vaikų, likusių be tėvų globos, augtų šeimose. 

Visoje Lietuvoje pradedama teikti pacientų pavėžėjimo paslauga

Nuo liepos 1 d., pirmadienio, visoje Lietuvoje pradedama teikti pacientų pavėžėjimo paslauga. Pavėžėjimo kriterijus atitikę pacientai galės užsisakyti pavėžėjimo paslaugą telefonu 1808 iš namų į gydymo įstaigą ir atgal.