Globėjų dienos minėjimas


 

Pirmąjį liepos sekmadienį minima Globėjų diena.

Siekdami paminėti šią dieną bei atkreipti visuomenės dėmesį į vaikų globą šeimoje ir įvaikinimą, kviečiame rajono gyventojus, vietos valdžios atstovus bei įvairių sričių specialistus dalyvauti Globos centro organizuojamose veiklose. Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro Globos centras kviečia paminėti Globėjų dieną bei dalyvauti vaikų globos šeimoje viešinimo savaitės renginiuose

  • Nuo pirmadienio iki sekmadienio (06.29 – 07.05) skelbiamas konkursas „Aš ir mano šeima“ – kviečiame bet kokiomis priemonėmis (piešinys, šokis, daina, ketureilis, video montažas ir kt.) pavaizduokite savo šeimą ir aprašykit šeimos reikšmę vaiko gyvenime;
  • Antradienį (06.30, 12 val.) Joniškio rajono savivaldybės Visuomenės sveikatos centre (Vilniaus g. 6) vyks seminaras „Kaip klausyti, kad vaikai girdėtų“. Seminaras nemokamas.
  • Ketvirtadienį (07.02 nuo 9 val. iki 16 val.) Joniškio miesto centre Globos centro socialinis darbuotojas ir tarnybos atestuotas asmuo visą dieną dalins žmonėms lankstinukus ir teiks informaciją apie Globos centro veiklą, globėjus (rūpintojus), įtėvius, budinčius globotojus, bei kaip jais tapti.
  • Šeštadienį (07.04 12:00 iki 17:00 val.) Prie Žagarės Žvelgaičio ežero vyks Šeimos popietė, kurios metu vyks edukaciniai užsiėmimai ir sportinė programa.
  • Sekmadienį (07.05 12:00 val.) Joniškio Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų ir Žagarės
     I – ojoje Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčiose vyks Šv. Mišios skirtos      pagerbti globėjus, įtėvius ir jų šeimas.

 

Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro Globos centras

 

Vaikų pramogos Kaune

Balandžio  30 dieną Skaistgirio vaikų dienos centras "Draugystės tiltas" turėjo smagią ekskursija į Kauną.

Sėkmės istorija apie globą

Joniškio rajono savivaldybės Garbės ambasadorė Eglė Bačionytė dalinasi sėkminga globos istorija. 

Dalyvavome "Miškasodyje 2024"

Apsaugoto būsto paslaugų gavėjai dalyvavo Kirnaičių kaimo parko sodinime.