Mobili krizių įveikimo komanda

Informuojame, kad visoje Lietuvos teritorijoje nuo 2021 m. rugsėjo mėn. teikiamos nemokamos Mobiliųjų psichologinių krizių įveikimo paslaugos. Mobilioji psichologinių krizių įveikimo komanda (mobili krizių komanda) – tai krizių įveikimo specialistai, psichologės ir psichologai.

Kas gali kreiptis?

Į mobiliąją krizių komandą gali kreiptis įvairios organizacijos, įmonės, bendruomenės, šeimos ir kitos asmenų grupės, patyrusios netikėtas krizines situacijas. Susisiekti su mobilia komanda gali organizacijų administracijos atstovai, krizių valdymo komandos, taip pat pavieniai asmenys, matantys, kad jų bendruomenėje ar organizacijoje esantiems žmonėms reikalinga skubi krizių specialistų pagalba.

Kaip teikiamos konsultacijos?

Pirminė konsultacija suteikiama nuotoliniu būdu, prireikus papildomai psichologų komanda atvyksta į įstaigą ar įmonę sutartu laiku. Mobilioji psichologinių krizių įveikimo komanda gali suteikti iki 5 tęstinių konsultacijų kiekvienam krizinio įvykio paveiktam žmogui.

Dėl Mobiliųjų psichologinių krizių įveikimo paslaugų galima kreiptis telefono numeriu 1815 arba el. p. mobilikomanda@krizesiveikimas.lt. Atkreipiame dėmesį, kad Mobiliosios psichologinių krizių įveikimo komandos Skambučių centras dirba pirmadieniais–penktadieniais – 9:00–19:00 val., šeštadieniais – 9:00–15:00 val.

Paslaugas koordinuoja Valstybinis psichikos sveikatos centras, finansuoja LR Sveikatos apsaugos ministerija

Vaikų pramogos Kaune

Balandžio  30 dieną Skaistgirio vaikų dienos centras "Draugystės tiltas" turėjo smagią ekskursija į Kauną.

Sėkmės istorija apie globą

Joniškio rajono savivaldybės Garbės ambasadorė Eglė Bačionytė dalinasi sėkminga globos istorija. 

Dalyvavome "Miškasodyje 2024"

Apsaugoto būsto paslaugų gavėjai dalyvavo Kirnaičių kaimo parko sodinime.