Atsisveikinimas su savanoriais iš Turkijos

         Rugpjūčio 5 dieną Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centras atsisveikino su savanoriais iš Turkijos.  Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centras kartu su AIESEC Lietuva 2022 m. liepos 4 – rugpjūčio 5 d. vykdė projektą, kurio programa paremta Jungtinių Tautų nustatytais darnaus vystymosi tikslais. Stovykloje savanoriavo du savanoriai, Eylul ir Bayram, iš Turkijos. Abu savanoriai iš Turkijos į Lietuvą atvyko savo pasirinkimu, nes norėjo pamatyti kažką naujo ir neatrasto.  

        Savanoriai iš Turkijos teigia, jog stovyklos metu buvo labai įdomu bendrauti su vaikais, organizuoti užsiėmimus,  aktyviai leisti laisvalaikį. Didžiausią padėką jie skiria vaikų dienos centro socialinei darbuotojai Rūtai, kuri visos stovyklos metu organizavo jų laisvalaikį, rūpinosi maitinimu bei buvo labai dėmesinga ir maloni.

         Atsisveikinimo metu savanoriai išreiškė padėką Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro direktorei Raimondai Doviltienei, už tai, kad turėjo galimybę lankytis Žagarėje, už šiltą ir svetingą priėmimą. Savanorių teigimu, stovyklos metu jie sutiko daug malonų, gerų ir šiltų žmonių, kurie padėjo visos stovyklos metu. Jų teigimu, atvykimas į Lietuvą - tai puikus pasirinkimas, nes šios savanorystės metu jie ne tik pamatė nuostabią gamtą, kurioje miškai, upės, ežerai, bet ir geri bei nuoširdūs žmonės. 

   

          

    

     

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.