Privatumo politika

1. Asmens duomenų tvarkymas

Įmonė asmens duomenis tvarko vadovaudamasi Europos Sąjungos Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (ES) 2016/679 (toliau – Reglamentas), Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu bei kitais teisės aktais, reglamentuojančiais asmens duomenų tvarkymą. Tvarkomų asmens duomenų apimtis priklauso nuo užsakomų, perkamų ar naudojamų Įmonės prekių ir to, kokią informaciją pateikia asmuo, kaip Įmonės svetainės lankytojas, kai užsisako, perka ir (ar) naudojasi Įmonės paslaugomis, lankosi ar registruojasi Įmonės interneto svetainėje.
 

2. Asmens duomenų šaltiniai

Duomenis Klientas pateikia pats kreipdamasis į Įmonę, paliekant komentarus, užduodant klausimus.
Asmeniniai duomenys gaunami Klientui lankantis Įmonės svetainėje, adresu: www.zspc.lt svetainėje.
 

3. Slapukai

Slapukai – tai failai, saugantys informaciją Kliento kompiuterio kietajame diske arba paieškos programoje. Taip Įmonė gali nustatyti, kad Klientas lankėsi Įmonės internetinėje svetainėje anksčiau. Įmonė naudoja slapukus, siekiant užtikrinti Klientui pačią patogiausią svetainės peržiūrą. Slapukų naudojimas www.zspc.lt svetainėje:

 

Slapukas Aprašymas Galiojimo terminas
SESSIONID Vartotojo sesijai palaikyti. Iškart po naršyklės uždarymo
cb-enabled Vartotojo sutikimui su slapukų politika išsaugoti. 1 metai
lang Vartotojo kalbos pasirinkimas 1 metai
_ga Naudojamas atskirti vartotojus. 2 metai
_gid Naudojamas atskirti vartotojus. 24 valandos
_gat Naudojamas užklausų srauto valdymui. 1 metai
 

 

Privatumo politikos taisyklės

 

 

Floristinių kilimų konkursas

   Ruduo - tarytum antras pavasaris, kai gamtoje pilna pačių gražiausių ir įvairiausių spalvų. Naudodamiesi proga, rugsėjo 15 -ąja, surengėme jau tradiciniu tapusį floristinių kilimų konkursą "Ruduo ruduo".

Su profesine švente - socialinių darbuotojų diena!

Kasmet, rugsėjo 27-ąją minima socialinių darbuotojų diena. Sveikinime su gražia profesine švente. 

Stovykla „Tu gali“

Štai ir prabėgo puikioji savaitė, kurioje buvo pilna įspūdžių, kelionių, edukacijų ir smagaus laiko kartu.  Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro Globos centras, rugpjūčio 8 – 12 dienomis organizavo vaikų stovyklą „Tu gali“. Stovykloje dalyvavo 10 vaikų, augančių Joniškio rajono globėjų (rūpintojų) šeimose. Vaikams kas dieną buvo suplanuotos įvairios pramogos ir  žaidimai.