Dienos veikla

      Balandžio 8 dieną, prasidėjo labai aktyviai. Vaikai nuolatos yra skatinami padėti mūsų virtuvėje. Kartu su auklėtojos pagalba pasigamina, pietus ar vakarienę. Šį kartą mažieji, padėjo auklėtojai bulves skusti, kepsniukų mėsytę išmušti. Pasidarbavę virtuvėje, ėjome pasportuoti į sporto kambarį. Berniukai mokinosi žaisti stalo tenisą, išliejo energiją į bokso kriaušę, mynė treniruoklį. Po pietų, su vaikais ėjome į kiemą rinkti nugenėtų šakų. Su mokytoju aptarė genėjimo svarbumą, mokinosi genėjimo ypatumų. Oras buvo geras, smagu buvo lauke.

      Atostogų dieną mūsų veikloje buvo numatyta pasivaikščiojimai parke, apsilankymas žaidimų aikštelėje, parke esančių treniruoklių išbandymas. Diena buvo saulėta, truputi vėsoka ir vėjuota. Eidami į parką, tarpusavyje daug kalbėjomės. Radome žibučių. Parke su vaikais išbandėme treniruoklius. Smagiai leidome laiką. Mažieji ypatingai džiaugėsi, daug bėgiojo, išbandė visus aikštelės treniruoklius.  Aktyvus laikas lauke, mums yra kaip priemonė sveikos gyvensenos, nuolatinio sportavimo įgūdžių ugdymo propagavimui. Smagu išeiti kartu į parką, stebėti bundančią gamtą, aptarti jos pasikeitimus.

Socialinė darbuotoja Eglė Butvilienė

                

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.