Dirbtuvėlėje pas Velykų Zuikutį

Šiais metais mūsų nameliuose vėl veikė Velykų Zuikučio dirbtuvėlė. Į svečius atvyko „Meškučių“, „Voveriukų“, „Zuikių Puikių“ grupių vaikučiai ir auklėtojos iš Žagarės vaikų lopšelio-darželio „Vyšniukas“. Prie jų prisijungė mųsų vaikai, Dienos socialinės globos skyriaus lankytojai, socialiniai darbuotojai. Velykų Zuikutis (užimtumo specialistė Roma Stankienė) mokė kiaušinius marginti vašku.

Kūrybinis darbas vyko sklandžiai. Namai pakvipo vašku. Pintinėlėse daugėjo nuostabiai gražių, spalvotų, visokiais raštais margintų margučių. Vieni margino saulutėmis, gyvatėlėmis, eglutėmis, kiti vištų pėdelėmis, lietučiu.

Visi liko patenkinti ir džiaugėsi, kad turės gražių margučių Velykoms. Velykų Zuikutis palinkėjo visiems geros šventės ir pažadėjo susitikti kitais metais. 

Užimtumo specialistė Roma Stankienė

 

Mobilios dienos renginys

2024 m. balandžio 17 d. dalyvavome Užimtumo tarnybos prie LR SADM Joniškio skyriaus organizuotame renginyje „Mobili diena Satkūnų seniūnijoje“.

Startuoja vaikai su NE(GALIA) projektas

Šiandien startuoja mūsų vienas gražiausių, šilčiausių projektų Vaikai su (ne) GALIA. Projektas, kuriuo norime dovanoti ne tik daiktus, o pasitikėjimą savo jėgomis sustiprinančias patirtis, ir parodyti visiems, kaip vis dar visuomenės paraštėse esantys vaikai gali puikiai įsilieti į mūsų socialinius burbulus.

Aktyvios vaikų atostogos

Žagarės vaikų dienos centras "Spindulys" aktyviai leido vaikų atostogas.