Floristinių kilimų konkursas

   Ruduo - tarytum antras pavasaris, kai gamtoje pilna pačių gražiausių ir įvairiausių spalvų. Naudodamiesi proga, rugsėjo 15 -ąja, surengėme jau tradiciniu tapusį floristinių kilimų konkursą "Ruduo ruduo".

  Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro konkurse dalyvavo gausus būrys dalyvių, kurių kompozijų pavadinimai buvo kūrybingi ir rudeniški. Žagarės specialioji mokykla parengė kompoziciją, kuri sukelia gražius prisiminimus apie rudenį -  "Nostalgija rudeniui", o Žagarės Specialiosios mokyklos dienos užimtumo centro kūryba su svajingu pavadinimu -  „Jaunystės ruduo". Konkurse dalyvavo ir įstaigos komandos: Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro VDC „Spindulys“  su kompozicija „Draugystė“; Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro VDC „Draugystės tiltas“ su floristiniu kilimėliu  „Būk spalvotas“;  Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro Palydimosios globos ir Ukrainos gyventojų jungtinė komanda sukūrė  „Rudens puokštę“; Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro Globos centras nuotaikingąjį „Emoji“, o Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro Skaistgirio bendruomeniniai vaikų globos namai savo kompoziciją pavadino -  „Derlius“.  Konkurse Žagarės gimnazijos 1 klasės mokinukai paruošė įspūdingą kompoziciją svajingu pavadinimu - „Drugelis“; Žagarės gimnazijos 2 klasė sukūrė „Rudens saulę“; Žagarės gimnazijos 3 klasė sukomponavo tikrų tikriausią  „Rudens mozaiką“;  Žagarės gimnazijos 4 klasės mokinių kūrinys - „Ruduo“, o Žagarės gimnazijos vaikų lopšelis - darželis „Vyšniukas“ sukūrė kompoziciją „Sudie, vasarėle...“. Tradiciniame renginyje dalyvavo ir  Joniškio Algimanto Raudonikio meno mokyklos Kriukų VDC „Erdvės“ komanda, kuri sukūrė nuotaikingus ir rudeniškus floristinius kilimėlius - „Žalioji migla“  ir  „Spalvotas ruduo“. 

  Parengę savo kūrinius ir pasižvalgę po įspūdingo grožio ir išskirtinumo kilimėlius nutarėme išrinkti prizininkus. Visų kūriniuose buvo širdies, jaukumo ir emocijų, todėl po ilgų svarstymų išrinkome nugalėtojus. Trečiąją vietą užėmė Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro VDC „Draugystės tiltas“ su floristine kompozicija „Būk spalvotas“, antroji vieta atiteko Žagarės gimnazijos vaikų lopšeliui - darželiui „Vyšniukas“ ir jų kūriniui  „Sudie, vasarėle...“. Konkurso prizininkais ir pirmosios vietos laimėtojais tapo Žagarės gimnazijos 3 klasė su floristiniu kilimėliu  „Rudens mozaika“. Pirmąją vietą užėmusi komanda apdovanota Žagarės regioninio parko dovanomis.

 

  Turėjome daug gerų emocijų, smagaus laiko ir naujų potyrių. Kad ir kaip įnirtingai vyko kova, visgi nugalėjo draugystė. Dėkojame įstaigoms už dalyvavimą ir tikimės, jog susitiksime ir kitais metais.

 

       

      

       

      

   

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.