Kalėdinė pasaka Vaikų globos skyriuje

Kiekvienais metais su nekantrumu laukiame pačios gražiausios šventės - Kalėdų. O kokios Kalėdos be gerojo Senelio ir jo dovanų. Šiais metais į mūsų namelius atkeliavo ,,Kalėdinė pasaka". Karnavalo metu vaidino pasakos ,,Raudonkepuraitė" herojai, labai linksmi buvo animacinių filmukų ,, Simpsonai" ir ,,Kempiniukas plačiakelnis" veikėjai. Visi artistai dainavo, šoko, krėtė pokštus. Kalėdų Seneliui labai patiko tokia šauni kompanija, todėl pradžiugino vaikus dovanomis ir saldainiais. Palinkėjęs linksmai sutikti Kalėdas, žadėjo sugrįžti ir kitais metais.

Kasmet pasveikinti vaikų į mūsų namelius atvyksta svečių. Vaikai už dovanas dėkoja Joniškio rajono savivaldybės socialinės paramos ir sveikatos skyriaus vedėjai Laimai Klemienei ir vyr. specialistei Aušrai Jakūnienei. Rotary klubo prezidentui P. Plaksij, klubo narei V. Aleknavičienei, buvusiam žagariečiui D. Didžiuliui, žagariečiui R. Prokopenkai, žagarietei G. Ramutienei, Žagarės gimnazijos mokytojoms N. Vadapalienei ir D. Skirienei.

                                                                                                                          Užimtumo specialistė Roma Stankienė

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.