KALĖDINĖ POPIETĖ

Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro globos centras organizavo Kalėdinę popietę skirtą globėjams (rūpintojams) ir jų globojamiems vaikams, bei visiems kas domisi globa ir įvaikinumu. Kalėdinė popietė prasidėjo sveikinimo žodžiais kuriuos skyrė Joniškio rajono savivaldybės socialinės paramos ir sveikatos skyriaus vyriausios specialistės A. Milašienė ir A. Jakūnienė, Joniškio rajono savivaldybės administracijos direktorė V. Kulvinskienė, padėkos žodį globėjams (rūpintojams) tarė ir Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro direktorė R. Doviltienė. Renginio metu svečiai vaišinosi arbata, sausainiais bei kitais skanėstais.
Visi puikiai žino, kad Advento laikotarpis asocijuojasi su ramybe, savitarpio pagalba, supratimu, tad ta proga visi susirinkusieji turėjo galimybę susikaupti paskaitos apie streso valdymą, bei savanorės Linos teisingo kvėpavimo mokymų metu. Renginyje savanorė Kristina kvietė dalyvius pasigaminti Kalėdinę puošmeną savo namams.
Dėkojame visiems dalyvavusiems. Gražių ir jaukių švenčių. 

Mobilios dienos renginys

2024 m. balandžio 17 d. dalyvavome Užimtumo tarnybos prie LR SADM Joniškio skyriaus organizuotame renginyje „Mobili diena Satkūnų seniūnijoje“.

Startuoja vaikai su NE(GALIA) projektas

Šiandien startuoja mūsų vienas gražiausių, šilčiausių projektų Vaikai su (ne) GALIA. Projektas, kuriuo norime dovanoti ne tik daiktus, o pasitikėjimą savo jėgomis sustiprinančias patirtis, ir parodyti visiems, kaip vis dar visuomenės paraštėse esantys vaikai gali puikiai įsilieti į mūsų socialinius burbulus.

Aktyvios vaikų atostogos

Žagarės vaikų dienos centras "Spindulys" aktyviai leido vaikų atostogas.