Kelionė į indėnų miestelį

        Į Vinetu kaimą sugrįžtame jau ne pirmą kartą. Kaskart vaikams čia nepristinga naujų veiklų. Šį sykį į Vinetu kaimą vyko mažieji Žagarės dienos centro „Spindulys“ vaikai. Vaikai išbandė edukacinę programą ir susipažino su indėnų kultūra, istorija ir dabarties etapais, papročiais, buitimi, ritualais, ginklais. Smagiausia veikla tapo šaudymas lankais ir mūšis. Vinetu kaime vaikai žaidė, maudėsi ir turėjo puikų laiką. Vaikai kelionę tęsė Dino parke. Įspūdingame pramogų ir dinozaurų parke buvo taip smagu, kad nė nepajutome, kaip praskriejo laikas. Vaikai žaidė, aplankė Cosmo veidrodžių labirintą, išbandė jėgas turbo mašinėlėmis, važiavo traukinuku. Mažųjų laukė ir edukacija „Dinozauro dekoravimas“, kurią surengė Beta iš Klaipėdos kepyklėlės. Buvo labai smagu.

 

      

      

      

      

Joniškio rajone įgyvendinama užimtumo didinimo programa

Joniškio rajone įgyvendinama užimtumo didinimo programa

Joniškio rajono savivaldybės taryba 2024 m. balandžio 25 d. sprendimu Nr. T-65  patvirtino Joniškio rajono savivaldybės 2024 metų užimtumo didinimo programą. 

Kelionė į Rygą

Kelionė į Rygą

Praėjusią savaitę apsaugoto būsto paslaugų gavėjai užbaigė pažintine kelione po Rygos senamiestį. 

Baltijos kelio 35-čio minėjimas

Baltijos kelio 35-čio minėjimas

Penktadienį buvo minimas jubiliejinis Baltijos kelias. Į šiemet 35-ąjį jubiliejų atšventusi renginį įsitraukė gerovės centro darbuotojai ir vaikai.