Mano vasara pajūryje

Vasara pats gražiausias metų laikas kai saulė šildo ir džiugina visus. Progos pasidžiaugti vasara nepraleido Skaistgirio dienos centrą „Draugystės tiltas“ lankantys vaikai bei socialinė darbuotoja Auksė, kurie susiorganizavo įspūdžių pilną išvyką į Lietuvos pajūrį.

Liepos 19 – 23 dienomis Skaistgirio dienos centras „Draugystės tiltas“ turėjo 4 dienų trukmės stovyklą „Mano vasara pajūryje“, kurios metu aplankyta Šventoji.  Stovyklos metu buvo aktyvus laisvalaikis „Boom“ nuotykių parke, stovyklos dalyviai pietavo HBH „Palanga". Išvykos metu oras buvo tarytum užsakytas, todėl vaikai galėjo džiaugtis saule, jūra ir turėti nuostabų laiką. Nors stovykla truko tik 4 dienas, bet jos dalyviai vis tiek grįžo kupini naujų įspūdžių, pilni puikių emocijų bei pasipildę asmeninę kultūrinę patirtį. 

            

         

 

 

Mobilios dienos renginys

2024 m. balandžio 17 d. dalyvavome Užimtumo tarnybos prie LR SADM Joniškio skyriaus organizuotame renginyje „Mobili diena Satkūnų seniūnijoje“.

Startuoja vaikai su NE(GALIA) projektas

Šiandien startuoja mūsų vienas gražiausių, šilčiausių projektų Vaikai su (ne) GALIA. Projektas, kuriuo norime dovanoti ne tik daiktus, o pasitikėjimą savo jėgomis sustiprinančias patirtis, ir parodyti visiems, kaip vis dar visuomenės paraštėse esantys vaikai gali puikiai įsilieti į mūsų socialinius burbulus.

Aktyvios vaikų atostogos

Žagarės vaikų dienos centras "Spindulys" aktyviai leido vaikų atostogas.