PADĖKOS VAKARAS

PADĖKOS VAKARAS

2018 m. gruodžio 18 d. Joniškio Raudonojoje sinagogoje susirinko rajono globėjai ir rūpintojai į ,,Padėkos vakarą“. Vytauto didžiojo universiteto doc. dr. T.N. Liobikienė pasidalino išmintimi apie įvaikintų ir globojamų vaikų ugdymo ir auklėjimo ypatumus, pozityvų bendravimą ir problemų sprendimą, atsakė į kilusius klausimus. Joniškio Algimanto Raudonikio meno mokyklos auklėtiniai globėjams dovanojo nuostabų koncertą, palietusį kiekvieną širdį.

Šią gražią popietę globėjams ir rūpintojams, kurie kantriai skiepija vaikams gerumo siekimą, teisingumo jausmą, moko nepasiklysti gyvenimo kryžkelėse, džiaugtis, atrasti ir mylėti kiekvieną dieną, augina ir lydi juos į gyvenimą, dėkojo Joniškio rajono savivaldybės mero pavaduotoja Vaida Aleknavičienė, Joniškio rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos ir sveikatos skyrius, Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Šiaulių apskrities Vaiko teisių apsaugos skyrius Joniškio savivaldybėje, Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centras. Po sveikinimo žodžių visi maloniai pabendravo prie bendro stalo, dalijosi gerąja patirtimi.

Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centras nuoširdžiai dėkoja Joniškio istorijos ir kultūros muziejui už suteiktas patalpas, Joniškio Algimanto Raudonikio meno mokyklos mokytojams ir mokiniams už įsimintiną koncertą, ir žinoma, visiems globėjams ir rūpintojams už atvertas širdies ir namų duris sunkumų šeimose patyrusiems vaikams.

 

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.