Stovykla „Tu gali“

    Štai ir prabėgo puikioji savaitė, kurioje buvo pilna įspūdžių, kelionių, edukacijų ir smagaus laiko kartu.  Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro Globos centras, rugpjūčio 8 – 12 dienomis organizavo vaikų stovyklą „Tu gali“. Stovykloje dalyvavo 10 vaikų, augančių Joniškio rajono globėjų (rūpintojų) šeimose. Vaikams kas dieną buvo suplanuotos įvairios pramogos ir  žaidimai.  Labai džiugu, jog stovyklos metu mums talkino savanorė Neringa, kuri ne tik aktyviai dalyvavo užsiėsimuose, bet ir puikiai užėmė mūsų stovyklautojus įtraukdama juos į pačius įvairiausius žaidimus.

    Stovyklos metu lankėmės Žagarės dvaro rūmuose, Ozo pažintiniame take, Alpakų ūkyje, Kaliausių fabrikėlyje bei Lėlių namuose, Urbonų rančoje „Žiogas“, Šiaulių „Apollo“ boulinge ir „Impuls“ sveikatingumo klube. Dalyvavome maisto gaminimo bei kaliausyčių kūrimo edukacijose. 

    Stovykla praėjo labai greitai, tačiau visiems paliko daug gerų įspūdžių, suteikė naujų patirčių bei puikaus laisvalaikio kartu.

    Už projekto „Tu gali“ finansavimą dėkojame Joniškio rajono savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiajai programai.  

 

      

   

       

      

    

     

   

   

 

Susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais

2024-03-26 vyko susitikimas su Užimtumo tarnybos specialistais.

Susitikimas su Klebonu

Penktadienį Joniškio bendruomeniniuose vaikų globos namuose lankėsi Kriukų parapijos Klebonas. 

Velykų belaukiant

Vakar gerovės centro socialinė darbuotoja, dirbanti su šeimomis, dalyvavo edukacijoje, skirtoje artėjančioms šv. Velykoms.