Susitikome su globėjų bendruomene

      Įpusėjus vaikų globos savaitei į jaukų susitikimą pakvietėme Joniškio rajono globėjų bendruomenės narius. Susitikimo metu globėjams padėkota už sunkų, tačiau labai prasmingą darbą. Padėkos žodžius ir sveikinimus globėjams išsakė įstaigos direktorė Alma Bačianskienė, Globos centro specialistės, Joniškio rajono savivaldybės administracijos atstovai, Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos specialistės. Susitikimo metu globėjams įteiktos simbolinės Globos centrų projekto įveiklinimo komandos dovanėlės ir gerovės centro padėka - gėlių žiedai. Jaukiai pasėdėję visi keliavome ieškoti Globos savaitės simbolio - drugelio sparnų. Džiaugiamės, nes mes juos radome. Kviečiame ir Jus ieškoti bei dalyvauti konkurse. Globėjai po jaukaus susitikimo buvo pakviesti pas Laumę į sodybą. Laumės sukauptame gausiame išminties kraityje – naudingos žinios apie pelkės formavimąsi, čia įsikūrusią augmeniją bei gyvūniją, intriguojančios mitologinės sakmės ir nuo amžių gyvuojančios legendos. Pasiklausę Laumės pasakojimo išbandėme smagią pramogą - Lobio paiešką. Buvo geras laikas. Vaikai džiaugėsi žaidimų aikštele, globėjai turėjo galimybę pasidžiaugti įspūdingo grožio vaizdais Laumės sodyboje. Susitikimui su Laume besibaigiant buvome pavaišinti gardžiu obuolių pyragu. Dėkojame globėjams už šiltą ir jaukų susitikimą. 

 

 

      

           

   

           

Joniškio rajone įgyvendinama užimtumo didinimo programa

Joniškio rajone įgyvendinama užimtumo didinimo programa

Joniškio rajono savivaldybės taryba 2024 m. balandžio 25 d. sprendimu Nr. T-65  patvirtino Joniškio rajono savivaldybės 2024 metų užimtumo didinimo programą. 

Kelionė į Rygą

Kelionė į Rygą

Praėjusią savaitę apsaugoto būsto paslaugų gavėjai užbaigė pažintine kelione po Rygos senamiestį. 

Baltijos kelio 35-čio minėjimas

Baltijos kelio 35-čio minėjimas

Penktadienį buvo minimas jubiliejinis Baltijos kelias. Į šiemet 35-ąjį jubiliejų atšventusi renginį įsitraukė gerovės centro darbuotojai ir vaikai.