Vykome į Globojančių šeimų festivalį

      Vakar, birželio 29-ąją, Druskininkuose vyko Globojančių šeimų festivalis „Pasimatuok sparnus“. Sparnai – šių metų vaikų globos savaitės simbolis, kuris simbolizuoja ne tik skrydžio galimybę,  bet ir galimybę žmogaus asmeniniam augimui. Festivalyje dalyvavo visi 66 Lietuvoje veikiantys Globos centrai, Globos centro komanda bei globėjų šeimos. Renginyje netrūko smagių pramogų, Globos centrai kvietė užsiimti edukacijomis, lauko žaidimais, dalyvauti loterijose. Joniškio rajonas šiemet garsino savo kraštą gardžiais, darbuotojų gamintais, žagarėliais, šokoladiniu bei tradicinio skonio keksu su Žagarę garsinančiomis vyšniomis - „Žagarvyšnėmis“. Į palapinę užsukę svečiai vaišinosi rėmėjų UAB „Delikatesas“ išskirtinio skonio produkcija, galėjo susipažinti su gaminių įvairove. Šventės metu visus kvietėme apsilankyti Joniškio rajone, pasigrožėti lankytinais objektais, o tam, kad su jais susipažintų – dalinome Joniškio informacijos ir turizmo centro bei Žagarės regioninio parko kurtus lankstinukus.

    Nuoširdžiai dėkojame organizatoriams už puikią šventę, bendruomeniškumą ir dovanotas jaukias akimirkas. Dėkojame rėmėjams UAB „Delikatesas“, Joniškio turizmo ir verslo informacijos centras, Žagarės regioninis parkas. Be Jūsų indelio – ši šventė  nebūtų tokia puiki. 

 

                  

 
    

    

Joniškio rajone įgyvendinama užimtumo didinimo programa

Joniškio rajone įgyvendinama užimtumo didinimo programa

Joniškio rajono savivaldybės taryba 2024 m. balandžio 25 d. sprendimu Nr. T-65  patvirtino Joniškio rajono savivaldybės 2024 metų užimtumo didinimo programą. 

Kelionė į Rygą

Kelionė į Rygą

Praėjusią savaitę apsaugoto būsto paslaugų gavėjai užbaigė pažintine kelione po Rygos senamiestį. 

Baltijos kelio 35-čio minėjimas

Baltijos kelio 35-čio minėjimas

Penktadienį buvo minimas jubiliejinis Baltijos kelias. Į šiemet 35-ąjį jubiliejų atšventusi renginį įsitraukė gerovės centro darbuotojai ir vaikai.