„Veiksmo savaitė be patyčių 2018“ Susitikimas su policijos pareigūnais

„Veiksmo savairė be patyčių 2018“

Susitikimas su policijos pareigūnais

Žagarės socialinių paslaugų centre „Veiksmo savaitė be patyčių “ prasidėjo kovo 19 d.  susitikimu su  Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Joniškio rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnais Algirdu Sakalausku,  Daina Kaminskiene ir studente Rita Kanišauskaite. Pareigūnai pasakojo vaikams kas yra patyčios, kur keiptis pagalbos, kaip išvengti patyčių, kaip elgtis, jei esi patyčių stebėtojas. Buvo rodomi filmai apie patyčias elektroninėje erdvėje, jaunų aktorių suvaidintos patyčių situacijos ir jų sprendimo būdai. Po peržiūros vyko aptarimai, diskusijos. Susitikime su pareigūnais dalyvavo Žagarės socialinių paslaugų centro Vaikų globos skyriaus šeimynos, Vaikų dienos centro „Spindulys“ lankytojai.

 

Socialinė darbuotoja Svietlana Riškienė.

Mobilios dienos renginys

2024 m. balandžio 17 d. dalyvavome Užimtumo tarnybos prie LR SADM Joniškio skyriaus organizuotame renginyje „Mobili diena Satkūnų seniūnijoje“.

Startuoja vaikai su NE(GALIA) projektas

Šiandien startuoja mūsų vienas gražiausių, šilčiausių projektų Vaikai su (ne) GALIA. Projektas, kuriuo norime dovanoti ne tik daiktus, o pasitikėjimą savo jėgomis sustiprinančias patirtis, ir parodyti visiems, kaip vis dar visuomenės paraštėse esantys vaikai gali puikiai įsilieti į mūsų socialinius burbulus.

Aktyvios vaikų atostogos

Žagarės vaikų dienos centras "Spindulys" aktyviai leido vaikų atostogas.